معاون بهداشت دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل به عنوان نقطه شروع تغییر این عادات اظهار داشت ؛ طبق آخرین بررسی در سال 2019 اولین عامل تغذیه ای مرگ های زود هنگام در کشور ما مصرف کم غلات کامل است و بهترین منبع غلات کامل مصرف نان تهیه شده با آرد گندم کامل است.
دکتر شریفی افزود:نان کامل از آرد کامل که شامل تمام قسمتهای گندم یعنی سبوس، آندوسپرم و جوانه تشکیل شده است و علاوه بر کربوهیدرات دارای فیبر، ویتامین های گروه ب، مواد معدنی همچون آهن، روی، کروم، منیزیم و … است.
رئیس مرکز بهداشت استان همچنین بیان داشت :همینطور این نان دارای منابع خوب چربی و پروتئین است و مصرف نان کامل باعث پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، پیشگیری و کنترل دیابت، فشارخون بالا، کبد چرب ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از کم خونی فقر آهن می شود.
وی در ادامه بر عرضه این نان در نانوایی های سطح استان اشاره کرد و وضمن تشکر ا از سازمانهای مرتبط از نانوایی های متقاضی در خواست که به جمع نانوایان طبخ نان کامل بپیوندند.
دکتر شریفی درپایان خاطر نشان کرد: نانوایی های نان کامل از سه نانوایی در سال گذشته به بیش از 20نانوایی در سطح استان هم اکنون رسیده و در حال افزایش نیز هست.