فرشاد ابراهیمپور نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدی معاونان وزرای نیرو و جهاد کشاورزی از طرحهای کشاورزی شهرستانهای ایذه و دزپارت در جمع خبرنگاران با اشاره به آسیبهای وارده به مردم منطقه در پی آبگیری سد کارون ۳ اظهار کرد: همه مسئولان کشوری از جمله دولت و مجلس به دنبال این هستند که مسائل مرتبط با این مشکلات پیش آنده را حل کنند.
وی با بیان اینکه چند مشکل اساسی در نتیجه ایجاد سد کارون ۳ حادث شده است افزود: قطع راه ارتباط منطقه دنباله رود جنوبی با مرکز شهرستان دزپارت یکی از مشکلات ایجاد شده بود که فاصله چند دقیقهای دو روستای مجاور را با این آبگیری به چند کیلومتر راه با دور زدن منطقه تبدیل کرد.
فرشاد ابراهیمپور نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این مساله در حالی بود که طی یک موافقت نامه هزینه احداث جاده بین این روستاها در سال ۱۳۸۷ به راه و شهرسازی داده شده است ولی این اتفاق صورت نگرفت.
ابراهیمپور گفت: طی جلسه برگزار شده با سازمان برنامه بودجه استان بنابراین شد که یک بخش از این جاده در قالب یک کنسرسیوم از منابع نفت اعتبار کسب کند، بخش دوم را سازمان آب و برق و بخش سوم را نیز وزارت کار برعهده بگیرد.
وی با اشاره به مشکل بیآبی مردم بخش قارون در کنار دریاچه سد کارون ۳ گفت: در یک روستا که فاصله آن تا دریاجه سد کمتر از یکصد متر است مشکل بی آبی بیداد میکند و این مساله باید از سوی متولیان حل شود.
سهم صفر مردم دزپارت از آب دریاچه سد کارون ۳
این نماینده مجلس با بیان اینکه شغل اصلی مردم منطقه کشاورزی است که مشکل آب آنرا تحت شعاع قرار داده است، بیان کرد: آبگیری سد کارون ۳ نه تنها خانه، اراضی کشاورزی و باغات منطقه را زیر آب برد بلکه باعث شد قبر اموات مردم این منطقه هم زیر آب برود ولی نتیجهای برای مردم نداشت.
ابراهیمپور با تاکید بر تخصیص مجوز برداشت آب از دریاچه سد کارون ۳ توسط کشاورزان شهرستان دزپارت و بخش قارون در مجاورت این دریاچه، ادامه داد: موافقت اولیه این طرح با برداشت ۵۰۰ میلیون مترمکعب داده شده است و خواسته ما دادن مجوز نهایی برداشت آب توسط کشاورزانی است که تنها شغلشان این کار است.
وی با اشاره به ظرفیت منطقه برای اجرای کار پرورش ماهی در قفس در دریاچه سد کارون ۳ تاکید کرد: کار پرورش ماهی در قفس اینک در دریاچه سد کارون ۴ در حال انجام است ولی در دریاچه سد کارون ۳ با توجیه آلوده شدن آب، این اتفاق نمیافتد. اگر اینکار آلودگی دارد برای دریاچه کارون ۴ نیز این مشکل وجود دارد و به پشت سد کارون ۳ میرسد و نمیتواند این بازدارندگی فقط برای این منطقه باشد.
نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود تصویب طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری از چند دهه پیش تاکنون، شهرستانهای این حوزه هیچ سهمی از این طرح نداشتهاند و امیدواریم هرچه سریعتر این اقدامات در دستور کار قرار گیرند.