دکتر شریفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با شروع ایام محرم و عزاداریهای عاشقان حسینی مرکز بهداشت استان با ۳۵۰ نفر از مهندسان بهداشت محیط در استان نسبت به کنترل نذورات ویژه این ایام و آب آشامیدنی اقداممی نمایند . همچنین با بازرسی از محل های پخت نذورات نکات مهم را به مسئولین هیئت های عزاداری آموزش داده تا از سلامت غذا اطمینان حاصل شود . کنترل بهداشت فردی خادمین هیئات و جمع آوری دفع بهداشتی پسماند از دیگر مواردی است که کارشناسان بهداشت محیط در دستور کار خود دارند .
دکتر شریفی ادامه داد ؛ جهت اطمینان از سلامت نذورات و آب شرب بازرسان با روش های استاندارد نسبت به نمونه برداری از مواد غذایی و آب و سایر نوشیدنیها و انتقال به آزمایشگاههای تشخیصی تخصصی اقدام می نمایند و نتایج حاصله مورد ارزیابی و اقدامات بعدی قرار می گیرد.
رئیس مرکز بهداشت استان در خصوص رعایت اصول بهداشت نذورات ؛ ضمن آرزوی قبولی عزاداری ها همه خادمین اباعبدالله الحسین(ع) توصیه نمود ،حتما در کمتر از دو ساعت غذاهای پخت شده مصرف گردند افرادی که در زمینه پخت و توزیع مواد غذایی شرکت دارند از سلامت جسمی خود مطمئن و در صورت ابتلا به بیماریهای روده ایی و تنفسی به پزشک مراجعه نمایند آب شرب و آب مورد استفاده در پخت وپز را از منابع مورد تایید تهیه نمایند مواد اولیه دارای برچسب سیب سلامت باشند و در صورت مشاهده هر گونه مشکل بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته شود.