فرشاد ابراهیم پور امروز یازدهم اردیبهشت اظهار کرد: نیروهای جهاد نصر در بخش قارون اقداماتی انجام داده اند که طبق گفته اهالی منطقه، دچار مشکلاتی شدهاند به گونه ای که انتقال آب شرب به طور کامل انجام نشده است.
وی با بیان اینکه با احداث کارون ۳ آسیبهایی متوجه دزپارت شده است و همه به دنبال رفع آن هستیم، افزود: اولین مشکل در این خصوص قطع ارتباط منطقه دنبال رود جنوبی به دزپارت است در حالی که هزینه احداث جاده توسط وزارت نیرو داده شده است.
نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مقرر شده مشکلات جاده زیرکوه شالو با هم افزایی بین بخشی تکمیل شود که انتظار میرود سازمان آب و برق نیز یک سوم بودجه را تقبل کند.
ابراهیم پور با بیان اینکه هیچگونه انشعابی برای آب شرب در بخش قارون وجود ندارد و باید این مشکل حل شود، ادامه داد: در حوزه کشاورزی وضعیت منطقه بدتر است چرا که شغل اصلی مردم منطقه کشاورزی است بنابراین انتظار می رود بحث آب کشاورزی مردم منطقه با صدور مجوز برداشت آب حل شود .
نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اجازه پرورش ماهی در قفس، سومین خواسته مردم است این کار در کارون ۴ انجام می شود اما در کارون ۳ به دلایلی انجام نمی شود در حالی که تفاوتی میان این دو نیست لذا انتظار میرود مجوز این کار نیز صادر شود.
ابراهیم پور اضافه کرد: طرح فدک یکی از طرح های مهم منطقه است که قراداد آن به ارزش ۱۴ همت منعقد شده است. تنها قراردادی بود که در سفر رئیس جمهور به خوزستان مبادله شد و نیازمند تمهیدات لازم برای تامین بودجه به ویژه مولد سازی و انتقال TBM از اصفهان به خوزستان است.
وی با بیان اینکه عدم کشت برنج برای منطقه توجیه پذیر نیست، عنوان کرد: انتظار می رود برنامه ای ارائه و الگوی کشت در دزپارت مشخص شود.
نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی گفت: سهم ایذه از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری صفر بود در حالی که هم پایاب کارون ۴ و ۳ است، در حال حاضر ۲۰۰۰ هکتار در دزپارت و ۱۴ هزار هکتار در ایذه و باغملک قرار دارد و انتظار می رود این مسأله نیز پیگیری شود.
وی با بیان اینکه کمیسیون رفع تداخلات در دزپارت تشکیل نشده است، گفت: باید مشکلات ریشه یابی و برای رفع آن تلاش کنیم. در حالی که در سد کارون ۳ برق تولید می شود در دزپارت برق کافی وجود ندارد.