تاریخ : دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 14 July , 2025
2

دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛با مصرف نان کامل اصلاح الگوی غذایی خود را شروع کنیم

  • کد خبر : 3005
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۸:۰۸
دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛با مصرف نان کامل اصلاح الگوی غذایی خود را شروع کنیم
دکتر مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت استان در جمع سازمانهای مردم نهاد استان ضمن ابراز نارضایتی از الگوی غذایی نامناسب هم استانیها بر اهمیت تغییر این عادات غذایی تاکید کردند.

معاون بهداشت دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل به عنوان نقطه شروع تغییر این عادات اظهار داشت ؛ طبق آخرین بررسی در سال 2019 اولین عامل تغذیه ای مرگ های زود هنگام در کشور ما مصرف کم غلات کامل است و بهترین منبع غلات کامل مصرف نان تهیه شده با آرد گندم کامل است.

دکتر شریفی افزود:نان کامل از آرد کامل که شامل تمام قسمتهای گندم یعنی سبوس، آندوسپرم و جوانه تشکیل شده است و علاوه بر کربوهیدرات دارای فیبر، ویتامین های گروه ب، مواد معدنی همچون آهن، روی، کروم، منیزیم و … است.

رئیس مرکز بهداشت استان همچنین  بیان داشت :همینطور این نان دارای منابع خوب چربی و پروتئین است و مصرف نان کامل باعث پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، پیشگیری و کنترل دیابت، فشارخون بالا، کبد چرب ، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از کم خونی فقر آهن می شود.

وی در ادامه بر عرضه این نان در نانوایی های سطح استان اشاره کرد و وضمن تشکر ا از سازمانهای مرتبط  از نانوایی های متقاضی در خواست  که به جمع نانوایان طبخ نان کامل بپیوندند.

دکتر شریفی درپایان خاطر نشان کرد: نانوایی های نان کامل از سه نانوایی در سال گذشته به بیش از 20نانوایی در سطح استان هم اکنون رسیده و در حال افزایش نیز هست.

لینک کوتاه : https://diyarsanat.ir/?p=3005

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.